söndag 17 februari 2008

Bassängkurs igen!

2007-02-17

Förra veckan och denna helgen har det varit rejält snuvigt, så den tänkta tält turen (Har ett nytt tält som jag måste prova) blev aldrig av. Men däremot ringde Göran om en bassängkurs denna söndag. Jag var väl inte så där på hugget, men Svana var riktigt sugen på att plaska lite. Så jag Svana och dom två äldsta barnen åkte.


Tanken var väl att jag inte skulle bada så mycket men det blev två timmar brevid Svana medans hon tappert kämpade på med diverse övningar och det gick som en dans för henne(nästan så man blir lite avis) . Hon fick en riktigt blodadtand och började redan i bilen hem tjata om när nästa kurs skulle vara.

Och barnen var hel nöjda med att få bada hejdlöst i två timmar i den något mindre bassängen, utan att någon vuxen gnäller om att han/hon fryser och vill åka hem.

CajsaBlev en toppen söndag i paddlingens tecken, men på Svanas reaktion verkar det som om det skall inhandlas en ny kajak och lite tillbehör till den osv. men det får man väl se som ett nedrans possitivt tecken.

6 kommentarer:

eriksjos sa...

Det låter ju suveränt! Bra att få resten av familjen kajaknördig!
Bygg ut kajakförrådet ;-)

Sonja sa...

Roligt att få träffa din familj!

Robsons Blogg sa...

Verkar har varit bassänghelg för flera av oss, som inte likt Erik valt skärgården

Även jag plaskade i bassäng och jag såg att Björn Thomasson gjort det samma!

Trevligt

/Rob

Björn Svensson sa...

Rob: Även om bassängen är rolig så är nog Erik lite mer rätt på det (fast säg inte det så han hör bara).

Erik: Att bygga ut kajakförådet verkar ta väldigt mycket dyrbar utetid. Lösningen på problemet är nog att inse att bilen inte behöver stå i garaget.

Sonja: Kul att se dig oxå. och ettt stort grattis till rollen.

Anonym sa...

Hej på er,
Innebär Svanas blodade tand att du får dela den totala kajaktiden på två nu? Eller har ni kontrakterat hela släkten på ett alternativt dagis/fritids schema under helgerna?

Kanske kan få barnene intresserade också, det finns säkert någon där ute som har en ritning på en K3:a att bygga i garaget nu när du ändå ska köra ut bilen.

Vi ses
//Magnus

eriksjos sa...

Bilar behöver absolut inte stå i garage! Klarar bilen inte av att stå utomhus måste det vara nåt fel på den.
Ut med bilen och in med kajakerna!

Jag funderar eventuellt på Blekinge tors-fredag? Är nån ledig?