måndag 17 mars 2008

Bassäng plask igen

2008-03-16
Svana

Så var det dax att åka och bada igen. Jag fick även denna gången nöjet att stå bredvid Svana medans hon kämpade på med rollandet. Och jag är väldigt imponerad för i min värld kan hon rolla nu, själv är hon lite skeptisk för att dom första hon gjorde kom hon inte upp på. Men efter någon timme så kom hon upp på alla försök.


Tänk om jag oxå kunde göra så

Jag stog inte bara brevid Svana utan jag testade oxå för första gången att paddla lite med en Grönlandspaddel. Nu var det ju bara några vändor i en bassäng och ett par rollar, men jag blev ändå rätt sugen på att hyvla till mig en sådan. Om inte annat så kan man ju ha den som reserv paddel.

Svana rollar med Grönlandspaddel

6 kommentarer:

Majsan sa...

Skönt att ni kan träna inomhus på sånt här! Hon är inte dålig, Svana =)
Men du... vad är en Grönlandspaddel... undrar nyfiken i en strut.
Nu är det bara några dagar kvar tills moderskapet landar på svensk mark.... det är inte utan att jag har saknat henne och våra promenader =)

Björn Svensson sa...

Hej Kickan Maj
Hmm en Grönlandspaddel det hör man väl på namnet. Nä skämt och sidor kolla här( www.orust-kajak.se/produkter/gronlandspaddel.html )
Angående moderskapet så saknar jag nog oxå henne lite nu.
Ha det bäst
// Björn S

Robsons Blogg sa...

Tjena Björn,

Jo, det är kul att plaska i bassäng. Fungerade det att rolla med GP´n? Jag har själv byggt och kört med det i samband med mitt första kajakbygge, men skaffade en "vanlig" paddel förra året.

Klart att du skall slipa ihop en GP, men använd den om du skall ha den med, inte bara med som otestad reserv, för det skiljer sig i teknik!

/Rob

Björn Svensson sa...

Hej Rob

Jo det var ingen större skillnad att rolla med en GP. Och det är nog rätt viktigt att man är bekväm även med sin reservpaddel, jag menar det är ju säkert inte kavlugnt den dagen man behöver plocka fram den.

Anonym sa...

Hej pa er darhemma!

Va duktig du ar Svana!!
Va snalla ni ar som saknar mej, men ni kan tro att jag LANGTAR efter er jattemycket!! Nu vill jag hem sa fort som det bara gar.

Idag har det varit 30 grader sa Peter o jag har legat pa en pir ut i havet for att fa lite svalka. Har badat nagra ganger i havet det var kanon.
Kram pa er gullungar
Mamma

Majsan sa...

Önskar er en riktigt Glad Påsk!
kram