lördag 20 juni 2009

Midsommarafton
Midsommarafton firades för min del i Listerbys skärgård. Närmare bestämt på Slädö som är en fantastiskt fin ö.
När jag kom ut i Fredags var Kerstin och Kenneth redan där. Efter lite kaffe tält uppsättning så tog Kenneth och jag en liten tur ut till Ljungskär och sedan runt Arpö.

När vi kommit tillbaka så hade Erik och Pia också hittat ut, och var på väg ut för att leka lite i vågorna.
När vi satt och åt lunch så dök Lena och Lars och Magnus och Gunnel från Helsingborg upp. Så under strålande sol och med trevligt sällskap satt vi alla och bara njöt av midsommaren. Och som pricken över i:et kom Kerstin med en otroligt god Jordgubbstårta.

Efter lunch och slappande i solen var vi fyra paddlare som var sugna på att ut och leka lite i vågorna. Riktigt kul att stöka runt och surfa lite :-)
Lite lagom trötta efter lek i vågorna, var det dags för middag. trevligt sällskap, god mat, och några snaps visor gjorde kvällen supertrevlig.Lena & Lars
Magnus & Gunnel
Kerstin & Kenneth

Erik & PiaEfter lite frukost med fin vy och lite blandat väder, splittrade vi på oss Lena & Lars och Magnus & Gunnel skulle snirkla runt lite i skärgården, Kerstin & Kenneth skulle bort till Matviks skärgård och Jag och Erik & Pia tog en runda till Arpö. Erik letade upp en geogömma på Arpö, och efter det åt vi lunch.
sen drog sig Erik och Pia väster ut mot Kuggeboda, och jag drog mig in till Slättanäsbåthamn och vidare hemåt.
En toppen Midsommar i skärgården, med trevligt sällskap fint väder och mycket paddlande, bättre än så kan det knappast bli.
1 kommentar:

eriksjos sa...

Finfint och trevligt var det!

Det verkar inte vara hål igenom, var nog bara luckan som satt på slarvigt... Men lite gelcoat lär det gå åt ;-) Skoj!