lördag 11 augusti 2007

Ljungskär

2007-08-10

Igår eftermiddag körde jag ut till Kuggeboda badplats och sjösatte där. Paddla ut mot Arpökalven där det var tänkt att natten skulle tillbringas, men där låg en segelbåt förtöjd så det blev en fika på Arpö istället. Där efter paddlade jag västerut bort mot Ljungskär där det var folktomt.
Erik & Pia

Satte upp tältet som inte fått se luft på alldeles förlång tid och ett snabbt bad, sedan paddlade jag en liten runda runt Arpö.

Efter lite matlagning och ännu ett bad och en fin vy från Ljungskärs västsida dök Erik & Pia upp i sin K2:a. Och efter lite tjatande och vätskeintag så blev det dags att sova lite. Vaknade väldigt sent för att vara mig (07:30) men Erik & Pia hade inte hunnit med frukosten ännu dom heller så vi tog en slappar morgon och satt inte i kajakerna fören 10:00 tiden.

Vy Ljungskärs västsida

Vi Paddlade öster ut mellan Arpö och Slädö sedan vidare in mellan Torkö och Almö och vidare under Hjortahammarbron för att stanna och fika på den vanliga platsen på Tromtös syd sida. Efter fikan begav jag mig vidare bort mot Skillingenäs där jag drog upp kajaken och promenerade hem.

Det var kanon skönt att komma ut och lufta tältet lite och det är alltid kul att paddla med trevligt sällskap.

4 kommentarer:

Majsan sa...

Hej Björn!
Hittade hit från Tobbe o Anna. Kul att du bloggar o paddlar =) Jag har inte paddlat på över 20 år... men kommer ändå ihåg vad härligt det var. Frihetskänsla!
Hoppas allt är bra med dej o familjen!
Hälsa moderskapet =))
Kram

Björn Svensson sa...

Hej Majsan
Ja allt är bra med familjen och även moderskapet ;-) Hoppas allt är bra med Er.
Om du vill kan vi ta en tur på sjön någon dag.
// Björn S

eriksjos sa...

Ja! Kul att ses och gött att paddla lite.

Majsan sa...

Hej igen Björn
Med oss är det bra =)
Det låter verkligen lockande med en tur på sjön. Kanske man kan prova på en Eskimåsväng *hehe*