måndag 21 januari 2008

Första paddling 2008

2008-01-20

Så hade det äntligen blivit dags för 2008:as första paddling. Jag och Magnus kom iväg i hyfsad tid och styrde bilen mot Gyön där Göran (på kajaksyd) och Veronica väntade med ett rejält uppdukat frukostbord(Mycket gott och trevligt). Efter frukost och lite provande av ny torrdräkt körde vi ner och sjösatte i Järnavik.

Veronica

Vi snirklade oss väster ut och bort till Eriksbergs natur resservat, vi var lite sugna på att runda Dragsö inne i reservatet men en grind i vattnet satte stopp för våra planer så vi tog en fika på östsidan av Dragsö istället (Utanför alla staket och stängsel)


Hit men inte längre

Efter fikat fortsatte vi österut, och när vi kommit bort till Gyön forsatte Göran och Veronica österut medans jag och Magnus snirklade oss lite sakta tillbaka till Järnavik.

Magnus


Väl inne järnavik lagade vi oss en stadig middag, för senare på eftermiddagen var det dax att åka och plaska lite i en bassäng.


4 x Skimnördar

Kul med vattentät kamera

Så det blev en heldag i paddlingens sköna tecken. Det var riktigt skönt att komma ut på en liten runda. Och plaska och leka i en bassäng är ju alltid roligt, och som vanligt är det ju alltid roligare i trevligt sällskap.

3 kommentarer:

Majsan sa...

Ser ut som en riktigt skön dag =)
Tur ni har rejäla dräkter, om att ifall f*n skulle vara lös och ni hamnar i drickat *s*
Så det finns ett Dragsö på det hållet också? Det hade jag ingen aaaaning om =)
Ta väl hand om dig Björn!
Kramar från mammas kompis

Anonym sa...

Hoppas du får många fler sådana härliga dagar.
Det ser riktigt mysigt ut när vattnet är så där platt.
Jag hade inte heller en aning om att det ligger ett Dragsö där också!
Kram
Mamma

Sonja sa...

Hej Björn,
tack för en trevlig badkväll i Lönsboda.
/Sonja