torsdag 27 mars 2008

Frukost sydväst om Haglö

2008-03-27

Vaknade av ett sms från mor, bilden på sms:et var av Borgmästarfjärden med helt platt vatten. Då jag var halvpackad från gårdagens lilla tur gick det snabbt att slänga ihop lite frukost och koka lite kaffe vatten.

Körde ner till Tallholmen för sjösättning men där visade det sig att vattnet var alldeles för hårt för att få ner kajaken i. Så det blev ett samtal till Tobbe (som spikar tak och har fin överblick över vattnet vid Skillingenäs) för att kolla om det var möjligt att sjö sätta vid Skillingenäs badplats.


Vattnen var betydligt mjukare där så det blev nästan en repris från gårdagens tur, fast jag tog frukosten på en av dom två öarna som ligger sydväst om Haglö (kan inte få fram något namn på någon av öarna).


Kanon fin tur idag oxå och det är ju en helt fantastiskt känsla att bara få sitta i solen och höra fåglarna spela och titta ut över horisonten. När jag rundade Haglös västsida fick jag ta en rejäl omväg runt all is (om man nu kan paddla omvägar, egentligen får man bara mer tid i sittbrunnen). Nu har jag laddat batterierna rejält och går till jobbet med ett stort leende på läpparna. :-)

3 kommentarer:

eriksjos sa...

nämen, det var ju väldans vad du är ute och frukostar då! Du får väl visa lite hänsyn till oss andra? ;-)

Majsan sa...

Kan det ha varit Östra eller Västra Råholmen?
Måste säga att jag avundas dina paddelturer på spegelblankt hav.
Jag försökte övertyga moderskapet igår att det faktiskt är njutbart =)))

Björn Svensson sa...

Hej

Erik: Man skall äta frukost varje dag. Ajabaja att slavra med måltiderna.

Majsan: Nä inte någon av Råholmarna. Nu när jag kollar med lite mer tid så ser jag att det var sydväst om Haglö (hoppsan).