söndag 30 mars 2008

Blekinge östra

2008-03-30

Efter lite telefon kontakt med Magnus i veckan bestämde vi att Söndag var en bra dag för paddling. Vi sjösatte på ett för mig nytt ställe som kallas Bussevik och det ligger strax norr om Gisslevik.

Vi paddlade rakt söder ut och höll väster om Hästholmen. Vi girade väster ut och kollade in Ornö som var en kanon fin ö, kan säkert bli någon tält natt på den. Sedan forsatte vi bort till Gullö som är ett säkert kort vad det gäller fika och lunch.Ornö

Magnus hade tid att passa idag, så efter lite koll på klockan och olika vägar tillbaka bestämde vi oss för att runda Senoren och ta en sväng under bron mellan Möcklö och Senoren.

Möcklebron

Det var myggfritt i skärgården idag och lite halv gropigt på sina ställen. Så det blev mycket friskluft i lungorna och solen sken supergott på oss större delen av turen. Och tack Magnus att vi få ta del av dina bilder oxå.

Snus e gott

5 kommentarer:

Ulf sa...

Såg ju trevligt ut..
Ornö är en bra ö - det finns nämligen utedass där.. Har tältat vid viken på nordostsidan tidigt en vår för nåt år sen - trevlig ö men kan vara lite mycket båtfolk under hösäsong.
/ Ulf

Björn Svensson sa...

Utedass e bra. Men det har en benägenhet att dra till sig båtfolk, och det är nog rätt generellt att dom fina öarna som ligger ganska nära fastlandet är väl befolkade under högsäsong(måste vara något med bensinpriset). Men under högsäsong är det ju bara skönt att paddla lite längre ut för lugn och ro.
/Björn S

Kenneth sa...

Då spanade vi av lite olika delar av skärgården, ni i väster och vi i öster. Gott väder i söndags, och som sagt inte så intensivt med badturister.

Anna och Tobbes Blogg sa...

Såg mycket trevligt ut i "Blekinge östra". Får vi tid över i sommar ska vi utforska den östra skärgåden med båten. Hälsningar Anna & Tobbe

Majsan sa...

Men Björn då! Jag trodde att du hade uppdaterat =)))))))
/nyfiken i en strut