söndag 13 april 2008

Premiär tur

2008-04-13

Hade inte tänkt att paddla något denna helgen egentligen. Men i Lördags kom Svana hem från en runda hos Göran med en ny flytväst till sig, och sedan trollade hon fram ett paket till mig med en ny väst i (Kanon fin överraskning). Så då började min hjärna fundera på när vi skulle kunna ge oss ut på en tur, men det visade sig att den tankeverksamheten var helt i onödan för Svana hade redan ordnat barnvakt. Så vid nio tiden i dag sjösatte vi nere vid Skillingenäs badplats.Det var första gången på ca: 15 år som Svana paddlade i havet och det gick verkligen superbra. Vi nöjde oss med att snirkla lite runt Haglö och några när liggande öar. Svana paddlade dexen medans jag gjorde en nostalgi tripp och paddlade aquarius kajaken, det känns ungefär som att paddla en pråm nu när man vant sig vid dexen.


Vi tog ett skönt fika stopp på Haglös sydöst sida tillsammans med en mängd av vitsippor som slagit ut i backen.

På tillbaka vägen mot skillingenäs badplats började Svana stila med att lägga sig ner på akter däck, något som för mig verkar vara helt omöjligt (kanske skall prova att stretcha någon gång)

Väl iland passade Svana även på att bada lite i sin nya torrdräkt. Kul att komma ut lite även denna helgen och det är jätte roligt att Svana hänger med nu oxå, fast nästa gång vill jag paddla dexen!!

3 kommentarer:

Majsan sa...

Ser verkligen härligt ut!
Nästa gång får du ta morsan o mej med ut på en tur =))))

eriksjos sa...

Supergött! Grattis till att Svana börjat paddla och till ny flytväst!

Anonym sa...

Det ser ju lite småmysigt ut, men va du än gör bry dej inte om vad Majsan skriver:)))!!!
Mamma