söndag 25 maj 2008

Mors dag

2008-05-25

Fin vy från Saltö utöver Danmarksfjärden

I vår familj firar vi Mors dag, jag tycker det är en trevlig liten chans till att få ett gratis mål mat och bara slappa hemma hos sin mamma ;-).

Johannes

Svana hade jobbat natt så hon kom hem på morgonen och barnen överlämnade ett litet paket, sedan var det dags för henne att gå och lägga sig.


CajsaClara

Jag och barnen körde till min mamma lite senare på dagen. Där blev det en härlig promenad på Saltö, följt av en supergod middag. Tack för det mamma.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det är jag som ska tacka för fin present, och för att jag har fått rå om er lite idag!Egentligen är det ju din dag idag,det var lika fint den dagen du föddes som det har varit idag. Det är inte klokt det känns inte alls länge sen, och ändå är det 31 år sedan!!!Nu får nån stoppa tiden:))
Kram på dej min lille pojk!
Mamma

Majsan sa...

Grattis en dag för sent, Björn!
Nu är du banne mig gammal du oxå =))).... för att inte tala om din mamma o mej.... jo, Gunnel, snart är du lika gammal som jag *hehe*
kram

Majsan sa...

Idag när jag landade på Almö, så trodde jag att ni var med i gänget som hade paddlat ut till Hajvar..... men nops..... det var danskar. Hörde av moderskapet att ni hade varit i Karlshamns skärgård. Ser fram emot bilder =)))

Anonym sa...

Tak for en interessant blog

Björn Svensson sa...

@ Anonym: Tack. Kul att man kan sprida lite glädje..