torsdag 15 maj 2008

Skim Differ

2008-05-15

Skim familjen har fått utökning. Och efter som jag är supernöjd med lilla syster Dex var jag klart sugen på att prova mellan syrran Differ.

Göran och Veronica

Efter jobbet idag körde jag ner till Matvik där Göran från kajaksyd var i full gång med att lasta kajaker på taket på sin bil. Väl nere vid badplatsen tog det inte många minuter förrän Veronica kom och gjorde oss sällskap ut på en liten tur i Matviks fantastiska skärgård.


Veronica testar Differn


Jag glömde mitt sjökort hemma så jag har inte sådär bra koll på var vi paddlade men det blev ut en bit och rundade några öar för att sedan återvända till badplatsen där vi plaskade och badade en stund med kajakerna.


Det lilla jag provade differn så kändes den nästan som Dexen, fast med den skillnaden att den inte gick (läses jag kan inte) att kanta lika mycket. Så det blev en ganska blöt provtur, men det är precis lika lätt rollad som Dexen i alla fall. Annars är det som vanligt när det gäller Skim att det är en fin finish och bra kvallite på deras grejor.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Har din kanotfamilj också fått tillökning?
Krama alla
Mamma

Anonym sa...

Vilken färg blev det ????
//Magnus

Björn Svensson sa...

Nä jag är inte helt säker på att det är en Differ som skall bli nästa tillökning i kajakfamiljen. Skulle vilja prova en Ellesmere. Den verkar vara rätt cool. Med lite tur kanske det finns en sådan att prova på Nytäpet.

eriksjos sa...

Klart du ska prova en Ellesmere! Det finns ju en på rimligt avstånd från dig...

Björn Svensson sa...

Jag provar gärna er Ellesmere vid tillfälle!

Nästa helg hade jag tänkt att dra ut en runda i Blekinge skärgården om någon har lust att hänga med.