onsdag 20 juni 2007

Gullö

Tisdag 2007-06-19


Körde ut till min Mormor & Morfar på Trummenäs och sjösatte där. Paddlade sedan under Möcklöbron och rundade halva Senoren när jag var på dess södersida fortsatte jag söder ut mot Järkö. Gick iland på östersidan eftersom jag är svag för sol nedgångar och hittade en schysst tältplats, men vyn var bedrövlig Stukös kyrka och campingplats är inget man vill sitta och stirra på.
tillbaka i sittbrunnen och snirklade norrut och kollade både Ornö och Kölvingsö men landade tillsist i en fin liten vik på Gullö. Blev en underbar kväll och fin solnedgång, somnade redan vid nio taget.
Viken

Solnedgång

Idag vaknade jag tidigt av fågelsång och satt i kajaken redan vid sjutiden. Paddlade tillbaka mot Trummenäs genom att fortsätta runt Senoren, väl tillbaka kastade jag upp camping sakerna vid bilen och fortsatte väster ut mot Nättraby. Motvinden gjorde det ganska tungpaddlat så jag valde att gå innan för Verkö och Vämö genom Sunnakanal, inte direkt någon fin natur men jag var rätt trött i kroppen.

Fika vid Skönstavik (där jag även plurrade i när jag skulle gå ur kajaken)

Det blev en go tur med mycket paddling, men jag får nog shoppa en vattentät kamera så jag kan ta lite bilder när jag paddlar oxå och inte bara en massa bilder på tält och en tom kajak och så vidare.

4 kommentarer:

Anders sa...

Hej Björn,
trevliga bilder. Vad är det för tält på bilden (det gröna)?

Björn Svensson sa...

Hej Anders
Kul att du gillade bilderna. Tältet är ett hilleberg modell Akto,tältet är ett helt suveränt solo tält.
Mvh
Björn S

Kristoffer sa...

Hej Björn!

vad kul med lite bilder på en Dex.
Den blå och vita är riktigt snygg.
Om du visste vad jag velade på innan jag bestämde vilken färg jag skulle köpa :-)

// Kristoffer

Björn Svensson sa...

Hej Kristoffer

Ja dom där Skim kajakerna har ju en oändlig mägnd kulörkombinationer. Jag gjorde det enkelt för mig Kajaksyd hade två kulörer på lager röd eller blå sedan var det bara att flippa kronan. Jag tror nämligen att man "lär" sig att gilla den kulör man valt ;-)
Ha det gott

// Björn S