tisdag 3 juli 2007

Sjuhalla

Tisdag 2007-07-03

Så blev det äntligen dags för en paddel tur. Har haft ganska mycket att stå i dom senaste dagarna så uteabstinensen var hög.

Det är underbart med paddling för när man hoppat i kajaken känt in balansen och satt sig tillrätta är det precis som om alla måsten och stress bara rinner av en, och plötsligt är man en bit ut på vattnet och då är det enda som existerar du kajaken och vattnet. Fantastiskt vad det rensar hjärnan och vad enkelt allt blir.
Sjösättning

Jag lånade en av Axel`s på och avstignings bryggor och sjösatte där. Paddlade sedan öster ut och in i borgmästarfjärden inne i Karlskrona

På väg in i Borgmästarfjärden man kan skymta Karlskrona en bit bort

Jag rundade Dragsö medurs och hittade en fin liten passage mellan Dragsö och Saltö som jag gick igenom. Och sedan tillbaka mot Sjuhalla

En fin liten vik nära sjuhallabrygga

Det var en skön liten runda. Och det är rätt häftigt att paddla inne i stan (läses staun). Så vill man prova lite stads paddling kan jag varmt rekommendera en tur igenom Karlskrona för hela staden är uppbyggd på ett gäng öar.

2 kommentarer:

Tobias Bengtsson sa...

Fin beskrivning av den där känslan när stressen rinner av en efter en kort stund i kajaken. När man fått upp rytmen och flåset är det som om man börjar andas på riktigt igen.

Fin blogg du har! Såg att du paddlar en Dex, vad tycker du om den. Har prövat den större SKIMkajaken men är ute efter något mer lättmanövrerat och lekroligare. Vore roligt att höra vad du tycker.

Björn Svensson sa...

Hej Tobias!
Kul att du gillade bloggen. Jag är verkligen supernöjd med dexen,och om du är på jakt efter en lättmanövrerad och lekrolig kajak så tycker jag att du beskrivit Dexen med två ord.

(Jag la upp en länk till din blogg hoppas det är ok)

// Björn S